Tuesday, July 5, 2011

5 TIPS LANGSING & TURUNKAN BERAT BADAN

Tajuk pun langsing, so mesti utk pmpuan klo laki nak langsing gak terpulangla..

Begini caranya..
  • Satu, banyakkan memakan sayur-sayuran seperti petai, jering, peria, tempoyak..ambil la setiap hari, jgn bimbang atau was2 itu perlu..dikhabarkan dpt membakar lemak yg keras hatinya yg xmo blah dari bdn korg..jgn ambil peduli ckp org mkn bende2 ni bwu busuk nti

  • Biasakn diri bersenam lewat2 mlm sbgi conth berjoging dari 12 tgh mlm higga 2 pagi..nk truskan smpi subuh pun lagi elok klo larat..nti msti korg perasan tbe2 je bju korg jdi labuh, so jgn bgtw aku, sbb itulah hslnya..leh gak skali solat kan..hahaha

  • Memperbanyakkan memakan makanan ringan seperi kacang grg, skrg ni dh byk produk kekacang trplg pada korg nak pilih yg mana satu, juga jgn kita lupakan biskut kering dan seangkatan dgn nya..dan dgn ini nescaya berat korg akan lose!

  • Klo pagi baik jika korg minum kafe xkisah la kopi prcampur apa jns skalipun, berlagak la mcm otai, sebab yg minum bnde2 ni mostly otai2 korg..hehehehe..bygkn!..(de kene mengene ke yg ni ? ade..ikut je..)

  • Kebiasaannya manusia mesti mndi pagi..tapi dh jdi pntg larang bukan dri nenek moyg ye, melrg korg yg ikut petua ni mndi pagi cme boleh gosok gigi je, yela kang malu plak nk ckp ngn org len sebab bwu dia pun bleh wt org sentap ooo..

selamat mencuba..

" saya dah, anda bila lagi ?"


ps: "ini just tips humor, jgn dipraktikkan ye.." 

2 comments:

vampire's lovex said...

tips yg terus kurus takde ke ???

tak payah nak buat apa2..hahaha

maya said...

agaknya x payah mandi terus lagi cepat kurus yea??huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...